Ledercoaching

Få bedre trivsel og større arbejdsglæde

Bliv den bedste udgave af dig selv som leder

Der stilles i dag ekstremt store krav til ledere. Man skal være mentalt på toppen, have overblik, være beslutningsdygtig, handlekraftig og kunne få det bedste frem i hver enkelt medarbejder. Dette kan være svært, når man som alle andre møder udfordringer i livet.

Kæmper du eksempelvis med:

  • Mistrivsel og manglende energi
  • Utilfredsstillende resultater
  • Ledelsesmæssige udfordringer
  • Medarbejdere der rejser
  • Konflikter og problemer i organisationen
  • Tab af overblik og handlekraft
  • Private eller personlige udfordringer
Som professionel coach for både topledere, mellemledere og ejerledere kan jeg hjælpe dig, når din trivsel, motivation og personlige performance er udfordret, eller når du som leder har brug for faglig sparring og inspiration. 
 
Kontakt mig, så vi kan finde ud af hvordan jeg kan hjælpe dig. 
 
Nyt foto 4b.jpg SH_ccexpress
Kontakt mig, hvis du har brug for fortrolig ledercoaching både fagligt og privat

 

Testimonial

Jeg har som professionel bestyrelsesformand i en række af mine selskaber et frugtbart samarbejde med Lars Honoré. I flere af disse fungerer han som trivselskonsulent, hvor han blandt andet gennemfører interviewbaserede trivselsundersøgelser og ad hoc coacher  medarbejdere, som på forskellig vis er udfordret. Lars medvirker desuden til ledersparring og -udvikling i flere af disse selskaber. Jeg kan varmt anbefale at kontakte Lars, hvis målet er at styrke jeres lederskab og forebygge mistrivsel i organisationen.

JØRGEN DUE JENSEN                                                                                                           

Due Jensen Management & Due Jensen Invest

Kort om mig og min baggrund

Inden min start som business coach i 2010 havde jeg en mangeårig karriere som erhvervsleder på alle niveauer, og senest som adm. direktør. Jeg har derfor en forståelse for de faglige udfordringer du sidder med, for jeg har prøvet det selv.

Efter endte uddannelser som ID Lifecoach og Systemisk opstiller har jeg i mange år arbejdet som professionel business coach, kombineret med facilitering af workshops og professionelle netværksgrupper. Sidstnævnte holder mig fagligt opdateret, ligesom mit netværk i erhvervslivet skaber stor værdi for både min kunder og mig selv.

Kontakt mig, så vi kan finde ud af hvordan jeg kan hjælpe dig.

Vil du vide mere eller skal vi lave en aftale?

Det er vigtigt at vælge den rigtige samarbejdspartner, så lad os finde ud af om jeg er den rette til at hjælpe dig.