Ledersparring

Bliv en bedre leder!

Få større overblik, træf bedre beslutninger og stå stærkere som leder

Har du oplevet, at problemstillinger, beslutninger og ledelsesmæssige udfordringer kan skabe tvivl og være svære at overskue i en presset hverdag? Og at det til tider kan være svært at bevare overblikket, og at du derfor kan have svært ved at se tingene klart og i et større perspektiv?

Det kan eksempelvis handle om:

  • Personaleledelse
  • Salg
  • Marketing
  • Forretningsudvikling og strategi

Jeg kan som din eksterne, fortrolige og fagligt stærke sparringspartner, stille dig de rigtige spørgsmål og give dig viden og inspiration, så du kan skabe de bedst mulige resultater. 

Jeg har været der selv

Som tidligere CEO, salgs- og markedsdirektør og salgschef har jeg prøvet det meste, ligesom mine mange år som konsulent har givet mig rutine og erfaring i at hjælpe topledere, mellemledere og ejerledere.

Kontakt mig for en snak om hvordan jeg kan hjælpe dig.

Få fortrolig og professionel ledersparring

 

Testimonial

Jeg har som professionel bestyrelsesformand i en række af mine selskaber et frugtbart samarbejde med Lars Honoré. I flere af disse fungerer han som trivselskonsulent, hvor han blandt andet gennemfører interviewbaserede trivselsundersøgelser og ad hoc coacher  medarbejdere, som på forskellig vis er udfordret. Lars medvirker desuden til ledersparring og -udvikling i flere af disse selskaber. Jeg kan varmt anbefale at kontakte Lars, hvis målet er at styrke jeres lederskab og forebygge mistrivsel i organisationen.

JØRGEN DUE JENSEN                                                                                                           

Due Jensen Management & Due Jensen Invest

Vil du vide mere eller skal vi lave en aftale?

Det er vigtigt at vælge den rigtige samarbejdspartner, så lad os finde ud af om jeg er den rette til at hjælpe dig.